Wij zijn HRM ontzorgt

Om gemotiveerde werknemers te krijgen en/of te behouden is het van belang om een goed personeelsbeleid (Human Resource Management) te voeren waarbij de belangen van werknemers en werkgever in balans zijn. Deze balans behouden is iets waar een ondernemer liever niet de focus legt. Deze is uiteraard liever bezig met zijn kernactiviteiten. Het kan echter financiële risico’s met zich meebrengen als een werkgever personele zaken niet juist uitvoert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet volgen van de stappen van de Wet Poortwachter bij een langdurig zieke medewerker.

Deze balans is echter ook voor een werknemer belangrijk. Soms is het voor een werknemer lastig om de wensen kenbaar te maken, is de werknemer bang om de baan te verliezen, twijfelt een werknemer of de functie nog passend is of weet de werknemer niet meer goed de balans te vinden tussen privé en werk of kampt het met medische klachten.

Zowel werknemer als werkgever treft bij HRM ontzorgt een betrokken, praktisch en deskundig coach en adviseur. Het is onze passie om het beste in mens en organisatie naar boven te halen. Deze te laten doen waar ze goed in zijn en processen zo in te richten dat alles zorgeloos verloopt!

Wie zijn wij?

HRM ontzorgt bestaat uit praktische, deskundige en betrokken adviseurs. Het is onze passie om het beste in mens en organisatie naar boven te halen. Deze te laten doen waar ze goed in zijn en processen zo in te richten dat alles zorgeloos verloopt. Wij ontzorgen u dan ook graag bij al uw personele vraagstukken.

Nicole


Vera


Kasia


Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat HRM ontzorgt voor u kan betekenen, een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende offerte?

Stuur dan een e-mail of bel ons!